University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Šćekić, K. (2018). Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694
Šćekić, Katarina. "Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694
Šćekić, Katarina. "Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694
Šćekić, K. (2018). 'Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694
Šćekić K. Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694
K. Šćekić, "Interakcije lijekova sa sastavnicama funkcionalne hrane: probiotici, resveratrol i organosumporni spojevi", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:461694