University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Domin, A. (2020). Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116
Domin, Ana. "Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116
Domin, Ana. "Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116
Domin, A. (2020). 'Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116
Domin A. Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2020 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116
A. Domin, "Primjena kombiniranog postupka mikrovalne ekstrakcije i inkapsulacije ciklodekstrinima u izradi ekstrakta komine masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:187116