University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of microbiology
Cite this document
Tudorović, L. (2022). Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, L. (2022). 'Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović L. Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2022 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
L. Tudorović, "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550