University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of pharmaceutical analysis
Cite this document
Perko, M. (2023). Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744
Perko, Matea. "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744
Perko, Matea. "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744
Perko, M. (2023). 'Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744
Perko M. Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2023 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744
M. Perko, "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji se koriste u terapiji upalnih bolesti crijeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929744