master's thesis
Determination and comparsion antioxidant activity and iron content in the juice and jam of samoniklica apple fruit

Mirjana Amidžić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmacognosy
Cite this document...

Amidžić, M. (2016). Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648

Amidžić, Mirjana. "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648

Amidžić, Mirjana. "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648

Amidžić, M. (2016). 'Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648

Amidžić M. Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648

M. Amidžić, "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648