University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Knapić, J. (2016). Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879
Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879
Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879
Knapić, J. (2016). 'Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879
Knapić J. Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879
J. Knapić, "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879