master's thesis
Impact of ecological production on antioxidant activity and organoleptic properties of wine

Jelena Knapić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry
Cite this document...

Knapić, J. (2016). Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, J. (2016). 'Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić J. Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

J. Knapić, "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879