master's thesis
Combination of ultrasound assisted extraction and encapsulation for the extraction of olive pomace polyphenols

Maja Trgovčević (2016)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry
Cite this document...

Trgovčević, M. (2016). Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, Maja. "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, Maja. "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, M. (2016). 'Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević M. Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

M. Trgovčević, "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155