master's thesis
Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.

Pažur, Ante
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical botany

Cite this document

Pažur, A. (2017). Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

Pažur, Ante. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

Pažur, Ante. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

Pažur, A. (2017). 'Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

Pažur A. Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2017 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

A. Pažur, "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904

Please login to the repository to save this object to your list.