master's thesis
Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA

Deriš, Helena
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of general and inorganic chemistry

Cite this document

Deriš, H. (2017). Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

Deriš, Helena. "Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

Deriš, Helena. "Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

Deriš, H. (2017). 'Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 24 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

Deriš H. Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2017 [cited 2024 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

H. Deriš, "Utjecaj promjene glikozilacije humanog serumskog transferina na otpuštanje željeza u prisutnosti kompetitivnog kelatora EDTA", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:525460

Please login to the repository to save this object to your list.