Scientific paper - Original scientific paper
COMPARISON BETWEEN ELISA AND TLC/HPLC METHODS FOR DETERMINATION OF ZEARALENON AND OCHRATOXIN A IN FOOD AND FEED

Šegvić Klarić, Maja; Pepeljnjak, Stjepan; Cvetnić, Zdenka; Kosalec, Ivan (2008)
Cite this document...

Šegvić Klarić, M., Pepeljnjak, S., Cvetnić, Z. & Kosalec, I. (2008). Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 50. (5), 235-244. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, Maja, et al. "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 50, no. 5, 2008, pp. 235-244. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, Maja, Stjepan Pepeljnjak, Zdenka Cvetnić and Ivan Kosalec. "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 50, no. 5 (2008): 235-244. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, M., et al. (2008) 'Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 50(5), pp. 235-244. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223 (Accessed 18 August 2019)

Šegvić Klarić M, Pepeljnjak S, Cvetnić Z, Kosalec I. Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 2008 December 22 [cited 2019 August 18];50(5):235-244. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

M. Šegvić Klarić, S. Pepeljnjak, Z. Cvetnić and I. Kosalec, "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 50, no. 5, pp. 235-244, December 2008. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223. [Accessed: 18 August 2019]