professional thesis
Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika

Nikolina Bičanić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical technology
Cite this document

Bičanić, N. (2018). Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687

Bičanić, Nikolina. "Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687

Bičanić, Nikolina. "Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687

Bičanić, N. (2018). 'Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 18 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687

Bičanić N. Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2019 September 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687

N. Bičanić, "Primjena suvremenih tehnoloških postupaka u osiguravanju stabilnosti suhih praškastih oblika probiotika", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:457687