master's thesis
ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala

Lucija Dominko (2018)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry
Cite this document

Dominko, L. (2018). ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, L. (2018). 'ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 20 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko L. ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2020 February 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

L. Dominko, "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Islandora Bookmark - Please login to use this feature