master's thesis
Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja

Tudorović, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of microbiology

Cite this document

Tudorović, L. (2022). Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, L. (2022). 'Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 15 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović L. Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2022 [cited 2024 September 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

L. Tudorović, "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Please login to the repository to save this object to your list.