University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of pharmacognosy
Cite this document
Kalvarešin, M. (2020). Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, M. (2020). 'Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin M. Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2020 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
M. Kalvarešin, "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483