University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Eršek, M. (2022). Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445
Eršek, Marina. "Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445
Eršek, Marina. "Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445
Eršek, M. (2022). 'Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445
Eršek M. Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2022 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445
M. Eršek, "Interakcije prehrambenih vlakana s polifenolima iz biljnih ekstrakata: utjecaj na biodostupnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:473445