professional thesis
Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical technology

Cite this document

Šagud, I. (2023). Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, I. (2023). 'Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud I. Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2023 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

I. Šagud, "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Please login to the repository to save this object to your list.