master's thesis
Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline

Trgovčević, Maja
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Trgovčević, M. (2016). Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, Maja. "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, Maja. "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević, M. (2016). 'Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Trgovčević M. Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2016 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

M. Trgovčević, "Optimizacija kombiniranog postupka ultrazvučne ekstrakcije i enkapsulacije za ekstrakciju polifenola masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:165155

Please login to the repository to save this object to your list.