master's thesis
Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline

Medić, Ante
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Medić, A. (2018). Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić, A. (2018). 'Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 15 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Medić A. Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2022 August 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

A. Medić, "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404

Please login to the repository to save this object to your list.