master's thesis
ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala

Dominko, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Dominko, L. (2018). ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, Lucija. "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko, L. (2018). 'ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 16 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Dominko L. ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2024 April 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

L. Dominko, "ORAC antioksidacijska učinkovitost različitih ekstrakata komine masline i zaštita DNA od štetnog djelovanja radikala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:081812

Please login to the repository to save this object to your list.