University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Vitlov, K. (2021). Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388
Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388
Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388
Vitlov, K. (2021). 'Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388
Vitlov K. Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2021 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388
K. Vitlov, "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388