doctoral thesis
Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Radić, K. (2021). Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

Radić, K. (2021). 'Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 30 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

Radić K. Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2021 [cited 2024 April 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

K. Radić, "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887

Please login to the repository to save this object to your list.