Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Radić, K. (2021). Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, K. (2021). 'Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić K. Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
K. Radić, "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887