doctoral thesis
Effect of raw material composition on glycaemic index of biscuit as a functional food

Lovorka Vujić (2013)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry
Cite this document...

Vujić, L. (2013). Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, L. (2013). 'Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić L. Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2013 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

L. Vujić, "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100