doctoral thesis
Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Vujić, L. (2013). Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, L. (2013). 'Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 26 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić L. Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2013 [cited 2020 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

L. Vujić, "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Islandora Bookmark - Please login to use this feature