disertacija
Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Vujić, L. (2013). Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, Lovorka. "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić, L. (2013). 'Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 26.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Vujić L. Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2013 [pristupljeno 26.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

L. Vujić, "Utjecaj sirovinskoga sastava na glikemijski indeks keksa kao funkcionalne namirnice", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:400100

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.