professional thesis
Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka

Ursić, Ivana (2017)
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical analysis

Cite this document

Ursić, I. (2017). Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

Ursić, Ivana. "Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

Ursić, Ivana. "Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

Ursić, I. (2017). 'Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 08 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

Ursić I. Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2017 [cited 2020 July 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

I. Ursić, "Prednosti tekućinske kromatografije ultra visoke učinkovitosti u razvoju stabilitetno-indikativne metode za kontrolu kakvoće nepafenaka", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:413303

Islandora Bookmark - Please login to use this feature