University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of pharmaceutical technology
Cite this document
Nižić, L. (2017). Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062
Nižić, Laura. "Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062
Nižić, Laura. "Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062
Nižić, L. (2017). 'Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 25 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062
Nižić L. Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2017 [cited 2024 December 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062
L. Nižić, "Utjecaj brzine dotoka uzorka i protoka medija za sušenje na svojstva alginatnih mikročestica pripravljenih sušenjem raspršivanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:651062