master's thesis
Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena

Krajnović, Rahela
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Krajnović, R. (2018). Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, R. (2018). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović R. Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

R. Krajnović, "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Please login to the repository to save this object to your list.