University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Krajnović, R. (2018). Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, R. (2018). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović R. Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
R. Krajnović, "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485