diplomski rad
Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena

Rahela Krajnović (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane
Citirajte ovaj rad...

Krajnović, R. (2018). Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović, R. (2018). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

Krajnović R. Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485

R. Krajnović, "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485