master's thesis
Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva

Skendrović, David
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical analysis

Cite this document

Skendrović, D. (2019). Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

Skendrović, David. "Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

Skendrović, David. "Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

Skendrović, D. (2019). 'Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 07 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

Skendrović D. Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2019 [cited 2024 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

D. Skendrović, "Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:205920

Please login to the repository to save this object to your list.