Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.
University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of pharmaceutical botany
Cite this document
Parlov, M. (2018). Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L. (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464
Parlov, Marko. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464
Parlov, Marko. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464
Parlov, M. (2018). 'Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464
Parlov M. Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2018 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464
M. Parlov, "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464