master's thesis
Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda

Papp, Zagorka
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical technology

Cite this document

Papp, Z. (2020). Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Papp, Zagorka. "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Papp, Zagorka. "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Papp, Z. (2020). 'Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Papp Z. Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Z. Papp, "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815

Please login to the repository to save this object to your list.