Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmaceutsku tehnologiju
Citirajte ovaj rad
Papp, Z. (2020). Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815
Papp, Zagorka. "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815
Papp, Zagorka. "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815
Papp, Z. (2020). 'Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815
Papp Z. Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815
Z. Papp, "Utjecaj emolijensa na senzorne značajke kozmetičkih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:810815