master's thesis
Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave

Vitlov, Karla
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of food chemistry

Cite this document

Vitlov, K. (2021). Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, K. (2021). 'Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 08 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov K. Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2021 [cited 2022 August 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

K. Vitlov, "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Please login to the repository to save this object to your list.