University of Zagreb Faculty of Pharmacy and Biochemistry Department of food chemistry
Cite this document
Radić, K. (2021). Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, Kristina. "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić, K. (2021). 'Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 25 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
Radić K. Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2021 [cited 2024 December 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887
K. Radić, "Biodostupnost, permeabilnost i antioksidacijska aktivnost nutraceutika iz komine masline", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:346887