Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 11 (2016), 1-2; 36-40. urn:nbn:hr:163:082483

Petrović, Marinko; Kosalec, Ivan; Kremer, Dario

Citirajte ovaj rad

Petrović, M., Kosalec, I. i Kremer, D. (2016). Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 11. (1-2), 36-40. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483

Petrović, Marinko, et al. "Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 11, br. 1-2, 2016, str. 36-40. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483

Petrović, Marinko, Ivan Kosalec i Dario Kremer. "Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 11, br. 1-2 (2016): 36-40. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483

Petrović, M., Kosalec, I. i Kremer, D. (2016) 'Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil', Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 11(1-2), str. 36-40. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483 (Datum pristupa: 24.03.2024.)

Petrović M, Kosalec I, Kremer D. Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam [Internet]. 2016. [pristupljeno 24.03.2024.];11(1-2):36-40. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483

M. Petrović, I. Kosalec i D. Kremer, "Interpopulations variability of Teucrium arduini L. (Lamiaceae) essential oil", Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 11, br. 1-2, str. 36-40, 2016. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:082483. [Citirano: 24.03.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.