Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder

Molnar, Dunja; Rimac Brnčić, Suzana; Vujić, Lovorka; Gyimes, Erno; Krisch, Judit (2015)

Citirajte ovaj rad

Molnar, D., Rimac Brnčić, S., Vujić, L., Gyimes, E. i Krisch, J. (2015). Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 10. (1-2), 31-36. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204

Molnar, Dunja, et al. "Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 10, br. 1-2, 2015, str. 31-36. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204

Molnar, Dunja, Suzana Rimac Brnčić, Lovorka Vujić, Erno Gyimes i Judit Krisch. "Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 10, br. 1-2 (2015): 31-36. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204

Molnar, D., et al. (2015) 'Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder', Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 10(1-2), str. 31-36. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204 (Datum pristupa: 30.05.2020.)

Molnar D, Rimac Brnčić S, Vujić L, Gyimes E, Krisch J. Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam [Internet]. 2015. [pristupljeno 30.05.2020.];10(1-2):31-36. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204

D. Molnar, S. Rimac Brnčić, L. Vujić, E. Gyimes i J. Krisch, "Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder", Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 10, br. 1-2, str. 31-36, 2015. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:087204. [Citirano: 30.05.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.