Friščić, M., Maleš, Ž., Domijan, A. M., Vilović, T. i Rudman, N. (2021). Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva. Farmaceutski glasnik, 77. (3-4), 135-156. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315
Friščić, Maja, et al. "Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva." Farmaceutski glasnik, vol. 77, br. 3-4, 2021, str. 135-156. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315
Friščić, Maja, Željan Maleš, Ana Marija Domijan, Tihana Vilović i Najda Rudman. "Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva." Farmaceutski glasnik 77, br. 3-4 (2021): 135-156. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315
Friščić, M., et al. (2021) 'Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva', Farmaceutski glasnik, 77(3-4), str. 135-156. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315 (Datum pristupa: 07.10.2024.)
Friščić M, Maleš Ž, Domijan AM, Vilović T, Rudman N. Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva. Farmaceutski glasnik [Internet]. 2021. [pristupljeno 07.10.2024.];77(3-4):135-156. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315
M. Friščić, Ž. Maleš, A. M. Domijan, T. Vilović i N. Rudman, "Mogućnosti primjene biljaka u proizvodnji cjepiva", Farmaceutski glasnik, vol. 77, br. 3-4, str. 135-156, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:985315. [Citirano: 07.10.2024.]