Hršan, N. i Barbarić, M. (2021). Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima. Farmaceutski glasnik, 77. (7-8), 333-352. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531
Hršan, Nikolina i Monika Barbarić. "Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima." Farmaceutski glasnik, vol. 77, br. 7-8, 2021, str. 333-352. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531
Hršan, Nikolina i Monika Barbarić. "Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima." Farmaceutski glasnik 77, br. 7-8 (2021): 333-352. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531
Hršan, N. i Barbarić, M. (2021) 'Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima', Farmaceutski glasnik, 77(7-8), str. 333-352. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531 (Datum pristupa: 01.10.2024.)
Hršan N, Barbarić M. Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima. Farmaceutski glasnik [Internet]. 2021. [pristupljeno 01.10.2024.];77(7-8):333-352. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531
N. Hršan i M. Barbarić, "Antibakterijski učinak tvari prirodnog podrijetla u kombinaciji s antibioticima", Farmaceutski glasnik, vol. 77, br. 7-8, str. 333-352, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:929531. [Citirano: 01.10.2024.]