Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Jagodić, A. M. (2021). Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904
Jagodić, Ana Maria. "Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904
Jagodić, Ana Maria. "Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904
Jagodić, A. M. (2021). 'Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904
Jagodić AM. Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904
A. M. Jagodić, "Karakterizacija pektina ekstrahiranih iz komine rajčice i mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:622904