Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Đuras, I. (2022). Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971
Đuras, Ivana. "Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971
Đuras, Ivana. "Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971
Đuras, I. (2022). 'Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971
Đuras I. Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971
I. Đuras, "Pojavnost plijesni na žitaricama u vegetacijskom periodu i nakon žetve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:141971