Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmakognoziju
Citirajte ovaj rad
Ovčar, K. (2023). Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810
Ovčar, Klara. "Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810
Ovčar, Klara. "Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810
Ovčar, K. (2023). 'Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810
Ovčar K. Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810
K. Ovčar, "Određivanje antioksidativnih sastavnica u ekstraktima odabranih bobičastih plodova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:734810