Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Peruško, C. (2023). Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572
Peruško, Chiara. "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572
Peruško, Chiara. "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572
Peruško, C. (2023). 'Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572
Peruško C. Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572
C. Peruško, "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572