Đurović, I. i Šegvić Klarić, M. (2015). Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi. Farmaceutski glasnik, 71. (12), 701-709. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484
Đurović, Ivana i Maja Šegvić Klarić. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Farmaceutski glasnik, vol. 71, br. 12, 2015, str. 701-709. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484
Đurović, Ivana i Maja Šegvić Klarić. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Farmaceutski glasnik 71, br. 12 (2015): 701-709. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484
Đurović, I. i Šegvić Klarić, M. (2015) 'Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi', Farmaceutski glasnik, 71(12), str. 701-709. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484 (Datum pristupa: 08.10.2024.)
Đurović I, Šegvić Klarić M. Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi. Farmaceutski glasnik [Internet]. 2015. [pristupljeno 08.10.2024.];71(12):701-709. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484
I. Đurović i M. Šegvić Klarić, "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi", Farmaceutski glasnik, vol. 71, br. 12, str. 701-709, 2015. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:764484. [Citirano: 08.10.2024.]