diplomski rad
Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita

Bobetić, Vanessa (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmaceutsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Bobetić, V. (2019). Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

Bobetić, Vanessa. "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

Bobetić, Vanessa. "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

Bobetić, V. (2019). 'Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 09.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

Bobetić V. Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2019 [pristupljeno 09.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

V. Bobetić, "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.