Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Hren, B. (2020). Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734
Hren, Barbara. "Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734
Hren, Barbara. "Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734
Hren, B. (2020). 'Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734
Hren B. Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734
B. Hren, "Određivanje vinske kiseline u voćnim nektarima i sokovima primjenom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:308734