diplomski rad
Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup

Ljubičić, Grgo
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Ljubičić, G. (2022). Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

Ljubičić, Grgo. "Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

Ljubičić, Grgo. "Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

Ljubičić, G. (2022). 'Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 30.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

Ljubičić G. Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 30.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

G. Ljubičić, "Optimizacija metode za određivanje teških metala u uzorcima začina plamenom atomskom apsorpcijskom spektroskopijom - kemometrijski pristup", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353178

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.