Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmakognoziju
Citirajte ovaj rad
Kalvarešin, M. (2020). Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin, M. (2020). 'Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
Kalvarešin M. Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483
M. Kalvarešin, "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483