prikaz prve stranice dokumenta Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza
Rad dostupan nakon 2024-09-15
diplomski rad
Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza

Henčel, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Henčel, I. (2022). Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

Henčel, Iva. "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

Henčel, Iva. "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

Henčel, I. (2022). 'Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

Henčel I. Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

I. Henčel, "Primjena plamene atomske apsorpcijske spektrometrije i kemometrijske analize za klasifikaciju uzoraka kave na osnovu sadržaja cinka, bakra, mangana i željeza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:274986

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.