diplomski rad
Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala

Gašparac, Borna
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Gašparac, B. (2023). Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

Gašparac, Borna. "Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

Gašparac, Borna. "Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

Gašparac, B. (2023). 'Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

Gašparac B. Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

B. Gašparac, "Valorizacija komine rajčice kao izvora nutritivno važnih minerala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb; Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:588915

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.