prikaz prve stranice dokumenta Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost
Rad dostupan nakon 2025-09-05
diplomski rad
Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost

Peruško, Chiara
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Peruško, C. (2023). Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

Peruško, Chiara. "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

Peruško, Chiara. "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

Peruško, C. (2023). 'Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

Peruško C. Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

C. Peruško, "Interakcije prehrambenih vlakana s beta karotenom: utjecaj na in vitro biodostupnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:792572

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.